Home

Previous slide
Next slide

EYELASH FACTORY PRODAJNO-
EDUKATIVNI TRENING CENTAR
ZA TREPAVICE

Kvalitet

Našim radom i veštinom ne ugrožavamo zdravlje naših klijenata kao ni kvalitet njihovih prirodnih trepavica. Naše trepavice su ručno izradjene sa posebnom obradom, zbog toga su mekše i lakše u odnosu na ostale vrste veštačkih trepavica.
Iskustvo i obrazovanje

Kao vodeći brend na evropskom tržištu koji se bavi sertifikovanom edukacijom-treninzima MINK trepavica kao i prodajom kompletnog materijala i propratne opreme. Cilj nam je da pružimo vrhunsku uslugu na svim poljima koje zastupamo. Naš tim čine sertifikovani i obučeni tehničari koji uz našu metodu nadogradnje trepavica postižu impresivne rezultate sa pružanjem svojih usluga.
Usluga

Eyelash Factory svakom svom klijentu izlazi u susret u skladu sa njegovim poslovnim potrebama i željama. Trudimo se da naša usluga, rad i kvalitet budu perfektni a samim tim klijent dobija poseban tretman kojim garantujemo njegov ponovni povratak.

PRODAJNO-EDUKATIVNI CENTAR
ZA TREPAVICE

EYELASH FACTORY je ekskluzivni edukativni i prodajni centar koji se bavi sertifikovanom edukacijom nadogradnje MINK trepavica, kao i prodajom MINK trepavica, kompletnog materijala i propratne opreme za nadogradnju.

Edukacija predstavlja osposobljavanje polaznika za samostalno obavljanje tretmana nadogradnje tehnikom 1 na 1 ili ruski volumen. Obuka podrazumeva teorijski deo gde se polaznici upoznaju sa sprovođenjem mera zaštite i bezbednosti na radu i osnovnim teorijskim znanjima potrebnim za rad. Osposobljavaju se za samostalan rad kroz upotrebu odgovarajućih materijala i pribora za nadogranju trepavica.

Prodajni centar nudi najveći izbor najkvalitetnijeg materijala za nadogradnju trepavica i nalazi se u Beogradu na adresi Hyatt Regency Belgrade, Milentija Popovića 5, lokal u prizemlju. Proizvode možete kupiti direktno u našem prodajnom objektu ili poručiti, a mi Vam proizvode šaljemo kurirskom službom.

O NAMA

Jeranui Ghazaryan
Vlasnik i osnivač kompanije


Rodjena 19.11.1984. Po struci ekonomista, oduvek je težila probijanju u kozmetičku - beauty industriju. Nakon godina napornog rada, truda i predanosti, postala je lider u industriji trepavica. Ona je vlasnik i osnivač brenda Eyelash Factory koji je sa materijalom svetskog kvaliteta za nadogradnju trepavica, postao je omiljeni širom Balkana.

Jeranui je u kozmetičkoj industriji preko 15 godina. Tokom rada kao nail tehničar preko 10 godina, svoje pedantno umeće je prenela na extenzije trepavica. Njen brend EYELASH FACTORY je godinama vodeći premium brend i nalazi se u Hyatt Belgrade Regency u Beogradu. Pored ekskluzivnog prodajnog mesta u Hyattu, Jeranui je osnovala i edukativni centar koji je poznat po vrhunskom prenesenom znanju svojim studentima. Svoje znanje je usavršila na mnogim svetski poznatim edukacijama.

Ekskluzivni distributer je za My Lamination proizvode za Srbiju i sertifikovani edukator za iste.

EDUKACIJA

Eyelash Factory je premium brend na svetskom tržištu, koji se bavi sertifikovanom edukacijom nadogradnje MINK trepavica.

TAJNA POGLEDA KOJI OSVAJA

KONTAKTIRAJTE NAS

Pišite nam ili nas pozovite, naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

📍Bulevar Vudroa Vilsona 10A
Zgrada Verde

Beograd na Vodi, Savski Venac
Beograd

Pon-Pet: 9:00-17:00
Sub: Ne radimo
Ned: Ne radimo

PRATITE NAS